Om dette nettstedet

Dette er et nettsted dedikert til klær og mote, og dedikert til alle moteglade jenter og gutter i Norges land. Hvis du elsker klær og mote, da er dette stedet for deg. Anbefal gjerne også denne nettsiden til dine moteglade venninner eller kompiser. Her er det noe for alle, uansett stil, alder eller kjønn.

På disse sidene finner du informasjon om beste norske motebladene, som Elle Norge og Costume. Du kan også få lære mer om både skandinavisk og australsk mote, samt få en oversikt over de aller beste norske motedesignerne. I tillegg kan du lese om hvorfor økologiske klær er i vinden, og om mote for de aller minste – nemlig, barna. Du får også en god oversikt over de beste motebutikkene på nett, og de aller kuleste motebutikkene i hovedstaden vår Oslo.fashion-1271790_960_720

Hvis du trenger å bli inspirert, eller bare få mer informasjon om klær og mote, da er dette nettstedet perfekt for deg. Når man er motefrelst, er det veldig viktig å holde seg oppdatert på det aller nyeste, samt ha oversikt over motehistorien. Klassikere, som en Chanel-veske, vil f.eks. alltid holde seg aktuell. Derfor er det viktig at du også holder deg tro til din egen personlige stil, og ikke slavisk følger de siste trendene i motebildet. Hvis du har en god forståelse av mote, er det heldigvis lettere å finne sin egne personlige stil. Så les deg opp på forskjellige designere, trender og tidsepoker, før du bestemmer deg for hvilken stil som passer deg aller best.