Mote for de aller minste

Også de små er glade i mote. Og hvis ikke, er i alle fall de fleste mødre glade i å kle barna sine i søte barneklær. Markedet for barneklær har vokst stort de siste årene, men alt er dessverre ikke av god kvalitet. Og ofte blir de store kjedene tatt i å ha kopiert designen til mindre designere. Så hvor burde man egentlig handle barneklær?

Det er selvsagt lov å ty til H&M en gang iblant, spesielt hvis man kjøper barneklær i økologisk bomull. H&M har blitt mye flinkere på bruken av økologiske materialer de siste årene, og dette er viktig med tanke på barnas hud, som er mye mer ømfintlig enn voksen hud. Det er selvsagt også mye bedre for miljøet.download-9

Ellers kan man helt enkelt finne barneklær i økologiske materialer på nett, da får man det også levert rett hjem i postkassa. Noe som kan være godt i en hektisk hverdag.

Bor du i Oslo, bør du ta turen innom Sprell i Markveien på Grunerløkka. I denne butikken har de et fint utvalg av fantastiske plagg, samt leker, til barn i alle aldre. Barna elsker denne butikken, og det vil du også. Men hvis du ikke bor i Oslo, kan du også handle fra Sprell sin nettbutikk hvis du ønsker det.

Ellers kan det være lurt å ta turen innom Fretex, eller spørre venner og familie, om de har litt ekstra barneklær liggende. Barneklær går sjelden av moten, og de blir sjelden slitt, siden barna vokser så fort fra dem. Derfor kan det være en veldig god idé å velge brukte klær, enten fra bruktbutikker eller venner med små barn. Bare husk å gi bort dine barns klær, når barna vokser fra dem. Ikke bare gjør du miljøet en tjeneste, det er også godt for din egen karma.