Beste motebutikker i Oslo

Skal du på en weekendtur til hovedstaden, og ønsker å få mer informasjon om hvor du burde shoppe? Da har du kommet til riktig sted, her finner du informasjon om hvor du burde handle i Oslo – fra Majorstua til Grunerløkka.

Butikken Kemt ligger på hjørnet av Parkveien og Hegdehaugsveien, en av de heteste adressene i Oslo. Og Kemt er virkelig en butikk for hovedstadens virkelige fashionistas. Det koster å handle her, men man får fantastiske klær, av topp kvalitet, for pengene. Du ser fort en kjendis eller to når du tar turen innom her. Og tusler du videre opp Hegdehaugsveien møter du på mange andre fantastiske butikker for deg som er glad i mote. Og det aller beste, du finner noe i alle prisklasser.

Miami Fashion Photographer James Santiago

Miami Fashion Photographer James Santiago

På Grunerløkka, bør du gå innom butikken Babel i Markveien. Her selger de klær fra designere som Whyred og Isabel Marant. Dette er klær som preger sidene av norske motemagasiner, og det blir knapt mer trendy enn dette. Babel byr også på et lite, men fantastisk utvalg av sko og annet tilbehør.

Grunerløkka er også full av vintage-butikker, de aller beste er Robot og Velouria Vintage. Sistnevnte er en stor favoritt blant it-jenter og motekjendiser, og her kan du plukke opp noen virkelige godbiter til en god penge. Er du glad i vintage, kan du også ta turen innom søndagsmarkedene på Blå og Birkelunden.

Ellers byr også Oslo sentrum på en flust av fine butikker, f.eks. Hope, Acne og Weekday. De siste årene, har også fått hele 3 COS-butikker. Disse ligger på Aker Brygge, Majorstua og Grunerløkka. Så nesten uansett hvor du er i byen, vil det være en COS-butikk i nærheten av deg. COS har noe for alle, og byr på kvalitetsklær i fin design, til en rimelig penge som de aller fleste har råd til.