Australsk og NZ mote

Det kommer overraskende mye fin og trendy mote fra landet “Down Under”, men likevel fortsetter mange australske designere å gå under radaren her hjemme. Hvorfor er det sånn? Dette gjelder også fantastiske designere fra New Zealand, som har mottatt internasjonal anerkjennelse i andre land i den vestlige verden.

Den største designstjernen fra New Zealand, heter kanskje Karen Walker. Karen Walker lager fargerike kolleksjoner, som er designet med mye humor og varme. Karen Walker viser kolleksjonene sine under den anerkjente moteuka i New York. Karen Walker har også en kolleksjon som er snillere for lommeboka, og som de aller fleste norske jenter burde ha råd til.

Et annet merke fra New Zealand,fashion-601565_960_720 som man burde få opp øynene for – er Lonely Hearts, også kjent som Lonely. Mens Lonely Hearts har fantastiske kjoler, fokuserer Lonely kun på undertøy. De er kjente for å bruke ekte modeller, med ekte kropper. Stjerner som Lena Dunham og de andre Girls-jentene, har vært med i kampanjer for Lonely. Dette er nydelig, delikat undertøy for ordentlige jenter.

Hvis man beveger seg til Australia, er Lover et av de aller største merkene. Lover er designet av Susien Chong, som er basert i Sydney. Lover byr på delikate materialer, og feminin design. Merket er spesielt kjent for sine intrikate blondekjoler, som er like fine på julebord som i bryllup. For noen år siden forsøkte Lover å lage en kolleksjon uten å bruke blonder, men da ble det oppstandelse blant kundene som har blitt så glade i disse kjolene. Mange internasjonale stjerner, som Miranda Ker, har blitt sett i klær fra Lover.

Til sist, bør du merke deg designere som Dion Lee, Camilla & Marc, One Teaspoon og Tsubi. Dette er merker som byr på ulike typer klær, men som alle er på trend, og byr på kvalitet – igjen og igjen.