Beste motebutikker på nett

Det er noe helt spesielt ved å gå inn i en butikk og finne drømmeplagget der og da. Men hvem har egentlig tid til shopping i disse dager? Tidsklemma setter en stopper for å prøve klær i en fysisk butikk, men heldigvis har det dukket opp mange fantastiske nettbutikker, som selger tidsriktig mote og klassisk tilbehør. Mange av disse butikkene er norske, mens andre er internasjonale. Under finner du en liste over noen av de aller beste.girl-swag-1382939_960_720

  • Asos: Dette er en stor favoritt blant moteglade jenter i Norge og hele Europa. Asos byr på et rikt utvalg av klær i alle prisklasser. Det som er spesielt bra med Asos er ikke bare det enorme utvalget, men også at de byr på mye inspirasjon – noe som gjør det lettere å handle på nett.
  • Nelly: Hvem kjenner ikke til Nelly? Dette er en nettbutikk som er spesielt populær i julebordsesongen. Grunnen til dette er at butikken byr på et stort utvalg av festkjoler, som er perfekte på julebord. Men her finner man også fantastiske sko og tilbehør. Man trenger heller ikke å betale toll, noe som er en ekstra bonus.
  • Zalando: Dette er butikken alle elsker å hate, men handler i likevel. Gratis frakt er en stor bonus, det er også det store utvalget og de gode prisene. Når man først har handlet hos Zalando en gang, er det vanskelig å gå tilbake til en vanlig butikk. Zalando har nemlig alle favorittmerkene dine på ett og samme sted.
  • Cubus: Ja, de kan riktignok ha litt kjedelig klær, men til gjengjeld har de et fantastisk utvalg av undertøy. Hvis man skal handle undertøy på nett, burde man virkelig gjøre det hos Cubus. Her finner man truser, BH-er, strømpebukser, sokker og nattøy – alle i fantastiske materialer, og i et bredt utvalg av farger.